fbpx
068 173 666 | info@miniregistrska.si
🚚 BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 23€.

Dostava

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je predvideni dobavni rok 5 – 10 delovnih dni, za izdelke »po naročilu« pa do 15 delovnih dni.

V kolikor ste za izdelek, ki ga ni na zalogi, oddali povpraševanje preko obrazca, vam bomo na vaš kontakt sporočili možnost dobave in dobavni rok.

Dostava

V spletni trgovini stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Prejeta naročila bodo odpremljena v skladu z roki, ki so navedeni v poglavju: »Dobavni rok«.

V primeru, da je kupec naročil blago, ki ga ponudnik zaradi nepredvidljivih razlogov ne more odpremiti v predvidenem roku, bo ponudnik kupca o novem dobavnem roku obvestil preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je kupec navedel ob naročilu. Zaradi zagotavljanja čim uspešnejše in čim hitrejše dostave se zahteva, da kupec ob oddaji naročila poda popolne podatke o naslovu dostave in tudi kontaktno telefonsko številko.

Dostava za naročila z izbrano plačilno metodo po predračunu se vrši šele, ko je viden priliv kupnine na transakcijskem računu ponudnika.

Spletna trgovina omogoča naslednje načine dostave blaga:

a) Dostava po pošti

Ponudnik izvaja dostavo v sodelovanju z dostavno službo Pošte Slovenija. Pošta Slovenije dostavo opravi večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

V kolikor ob dostavi pismonoše ne boste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko prevzamete na pristojni pošti v roku, navedenem v obvestilu. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju.

Dostava je omejena na ozemlje Republike Slovenije. Za morebitno dostavo izven Republike Slovenije nas kontaktirajte na info@miniregistrska.si.

b) Osebni prevzem
Izdelke lahko osebno prevzamete na naslovu Nad mlini 102, 8000 Novo mesto ali na drugi lokaciji po dogovoru. Osebni prevzem je mogoč po predhodnem dogovoru.

V primeru osebnega prevzema na našem naslovu, vam stroškov pakiranja in pošiljanja ne zaračunamo.

Cena dostave

Vsa naročila pošiljamo z dostavno službo Pošte Slovenija.

Dostava paketa stane 2,99€ ali 4,99€. Cena dostave bo izračunana v postopku spletnega naročila pred potrditvijo naročila.

V primeru, da so v okviru enega oddanega naročila naročeni izdelki, katerih pakiranje ni kompatibilno in je naročilo potrebno odpremiti v več paketih, je kupec zavezan k plačilu stroškov dostave za vse posamezne pakete. O tem bo kupec pred oddajo naročila tudi izrecno obveščen.

Cene dostave veljajo samo za dostavo po Sloveniji.

Izdelki v košarici0
Vaša košarica je trenutno prazna.
Dodaj nov izdelek