fbpx
068 173 666 | info@miniregistrska.si
🚚 BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 23€.

Razlaga piškotkov

Obvestilo o uporabi piškotkov!

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani. 

Lastnik spletne strani ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih portal naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

Uporabljeni piškotki

VrstaImeNamenIztekStatusAkcija
HTTPCookieConsentShranjevanje odločitve uporabe piškotkov.1 leto
HTTPPH_HPXY_CHECKOmogoča zaznavo in preprečuje brute force napade na spletno stran.do konca seje
HTMLwc_cart_hash_#persistentni
HTMLwc_fragments_#do konca seje
HTTP_gaRegistrira unikaten ID, ki se uporabi za generiranje statističnih podatkov kako uporabnik uporablja spletno stran.2 leti
HTTP_gatUsed by Google Analytics to throttle request rate1 dan
HTTP_gidRegistrira unikaten ID, ki se uporabi za generiranje statističnih podatkov kako uporabnik uporablja spletno stran.1 dan
PIXELcollect
Uporablja se za pošiljanje podatkov za Google Analytics o napravi uporabnika in obnašanju. Sledi uporabniku po napravah in marketing kanalih.
Do konca seje

Uporabnik lahko svojo privolitev za uporabo posameznih piškotkov umakne s klikom na povezavo (akcijo) ‘ponastavi’ v zgornji tabeli. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih spletnih strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno. 

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku: 
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7, 8
Safari
Opera

Kako onemogočite piškotke od drugod:
Google AnalyticsSeptember 2019

Izdelki v košarici0
Vaša košarica je trenutno prazna.
Dodaj nov izdelek