fbpx
068 173 666 | info@miniregistrska.si
🚚 BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 23€.

Varovanje podatkov

Janez Pleško s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07; ZVOP-1) ter standardom ISO 27001.

Janez Pleško s.p. zbira in hrani naslednje podatke kupcev: ime in priimek, elektronski naslov, naslov in telefonsko številko (ti podatki so obvezni, saj drugače ni mogoče opraviti nakupa/prodaje) ter arhiv komunikacije s ponudnikom.

Navedeni osebni podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem, kakor tudi za druge namene, določene s temi pogoji.

Osebni podatki kupca v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Janez Pleško s.p. bo storil vse, da osebne podatke zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Janez Pleško s.p. bo kupcu na njegovo zahtevo glede podatkov, ki se nanašajo na njega, omogočila vpogled v osebne podatke, njihovo prepisovanje ali kopiranje ter njihov izpis, posredovala mu bo seznam oseb, katerim so bili morebiti posredovani osebni podatki, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen. Prav tako bo Janez Pleško s.p. kupcu na njegovo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podala tudi druge informacije v zvezi z njegovimi osebnimi podatki, ki jih zbira.

Kupec lahko kadarkoli zahteva, da Janez Pleško s.p. osebne podatke posodobi, popravi, blokira ali izbriše (če se zadevni podatki še vedno nahajajo v njenih zbirkah podatkov) ali jih v prihodnje preneha uporabljati. Če želi kupec uveljaviti to pravico, naj poda pisno zahtevo, poslano na naslov Janez Pleško s.p., Nad mlini 102, 8000 Novo mesto oziroma na elektronski naslov: info@miniregistrska.si.

Izdelki v košarici0
Vaša košarica je trenutno prazna.
Dodaj nov izdelek